icon

Домът на Етеричните масла без които не можем.

Дългогодишен опит в производство на изцяло чисти масла

+359 32 210 820

4000 Пловдив,
България

img
img
img
img

Цитрин АНГЕЛ- НАТУРАЛЕН КРИСТАЛ - АРОМАМЕДАЛЬОН

  • Марка : Ривана
  • (4.5)
  • ID : ЦИТРИН АНГЕЛ- НАТУРАЛЕН КРИСТАЛ - АРОМАМЕДАЛЬОН

15.00лв.

- Налично

  • Бонус точки:

Цитрин АНГЕЛ- НАТУРАЛЕН КРИСТАЛ - АРОМАМЕДАЛЬОН :

Цитринът носи силата на слънцето е силно средство за очистване и възстановяване. Той е изключително благотворно действащ камък, загряващ, зареждащ с енергия и креативност. Цитритът е от кристалите, които никога нямат нужда от пречистване. Камъкът абсорбира, преобразува, разсейва и заземява негативната енергия и по тази причина е изключително предпазващ околното пространство. Цитринът зарежда с енергия всяко жизнено ниво.

 

Цитринът е един от камъните на благополучието. Камъкът повишава радостта от нови преживявания и насърчава разглеждането на всяко възможно решение, докато не откриете най-доброто. В ментално отношение цитринът усилва концентрацията и събужда разума. Отлично средство за преодоляване на депресия, страхове и фобии. Той повишава вътрешното спокойствие, така че да се даде предимство на мъдростта. Носенето на украшение с цитрин помага за преодоляване на трудностите при изразяване на мислите и чувствата в речева форма. По отношение на емоциите цитринът подчертава радостта ви, избавя от негативните ви черти, страхове и чувства в най-дълбока степен. Камъкът помага да канализирате емоциите и да останете в емоционално равновесие. Цитринът е перфектният камък за зареждане и презареждане с енергия.


Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор върху медальона изчакайте да се абсорбира маслото от минерала и го поставете на врата.

Дължина на връзката: 45 см. 

 

ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

 

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.

 

Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

 

Катерина-May 12, 2022

“Благодаря ви ❤️ днес получих моята пратка комбинираните масла са чудесни също така останах мн мн мн доволна от аромалампата. Ефекта е уникален от комбинацията. Перфектно е всичко"

Цветелина-June 17, 2022

“Етеричното масло е страхотно, повлия добре както на кожата ми, така и на въздуха в стаята."

Симона-May 28, 2022

“Това етерично масло е повече от страхотно. освен че може да се ползва за тяло (втриване с масаж), може да се използва и за ароматизатор, като капнете по 2 или 3 капки около леглото на спалнята, примерно. Пробвайте и много ще ви хареса. Като цяло ментата си е ТОП. Също може да се ползва и са коса."

Добави ревю

Всички полета означени * са задължителни *