Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Тигрово Око- Натурален Кристал - Аромамедальон

Тигрово Око- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 15.00лв.
  • Модел: стъклен флакон с минерал Тигрово око
  • Наличност: В наличност

Тигровото око комбинира земната енергия, енергиите на Слънцето, за да създаде висше вибрационно състояние, което, въпреки всичко, е заземено, изтегляйки духовните енергии към земята. Разположен върху третото око, той засилва психическите способности на земните хора и балансира ниско разположените чакри, стимулирайки вдигането на енергията кундалини. Тигровото око е предпазващ камък, който тра..

Тигровото око комбинира земната енергия, енергиите на Слънцето, за да създаде висше вибрационно състояние, което, въпреки всичко, е заземено, изтегляйки духовните енергии към земята. Разположен върху третото око, той засилва психическите способности на земните хора и балансира ниско разположените чакри, стимулирайки вдигането на енергията кундалини. Тигровото око е предпазващ камък, който традиционно се носи като талисман срещу лоши пожелания и проклятия. Той насърчава коректната употреба на сила и изтъква почтеността. Камъкът помага за достигане на целите, разпознаване на вътрешните ресурси и възпитава в чистота на намеренията. Заземява и спомага за изявата на волята. Камъкът е полезен за разпознаване както на вашите нужди, така и на тези на другите хора. В ментално отношение тигровото око обединява мозъчните полукълба и засилва практическото мислене. Помага за събирането на разпиляна информация. Полезен е за разрешаване на дилеми и вътрешни конфликти, особено такива, причинени от гордост или преднамереност. Психологически тигровото око насърчава проявите на самоуважение, самокритика и креативност. Подкрепя пристрастените хора в опитите им за промяна. Емоционално тигровото око балансира ин и ян и зарежда с енергия емоционалното тяло. Облекчава депресията и повдига духа.


Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор в шишенцето, затворете тапичката и поставете на врата.


Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол
*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение