Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Содалит-Ангел- Натурален Кристал - Аромамедальон

Содалит-Ангел- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 15.00лв.
  • Модел: Содалит-Ангел- Натурален Кирстал - Аромамедальон
  • Наличност: В наличност

Въздействие на минерала: Содалитът обединява логиката и интуицията и отваря духовното възприятие, пренасяйки информация от висшия ум до физическото ниво. Содалитът дава насока за изказване на истината и подтик към идеализма, правейки възможно запазването на същноста ви и отстояването на убежденията ви. Содалитът премахва електромагнитните замърсявания и може да се поставя върху компютрите, за да б..

Въздействие на минерала: Содалитът обединява логиката и интуицията и отваря духовното възприятие, пренасяйки информация от висшия ум до физическото ниво. Содалитът дава насока за изказване на истината и подтик към идеализма, правейки възможно запазването на същноста ви и отстояването на убежденията ви. Содалитът премахва електромагнитните замърсявания и може да се поставя върху компютрите, за да блокира излъчванията им. Камъкът е изключително ефективен при колективна дейност, тъй като внася хармония и солидарност по отношение на целта. Стимулира вярата и другарството между членовете на групата, насърчавайки взаимозависимоста. Отличен за разума, содалитът окуражава рационалната мисъл, обективността, истината и интуитивното възприятие. Тъй като успокоява ума, камъкът дава възможност за възприемане на нова информация. Психологически камъкът създава емоционален баланс и успокоява при пристъпи на паника. Той може да трансформира отбранителната и свръх чувствителна личност, освобождавайки от страховете, фобиите, вината и контролиращите механизми, които ви пречат да бъдете такъв, какъвто сте. Също засилва себеуважението, приемането на собствената личност, както и вярата в собствените сили. Содалитът е един от камъните, които изкарват намиращите се в сянка качества на повърхността, за да бъдат приети без критики.


Начин на употреба:   Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор върху медальона изчакайте да се абсорбира маслото от минерала и го поставете на врата.


Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение