Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Яспис- Натурален Кристал - Аромамедальон

Яспис- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 21.90лв.
  • Модел: Шишенце от минерал Яспис
  • Наличност: В наличност

Ясписът е известен като камък на грижовността. Той помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост. Използван за лечение, обединява всички аспекти на вашия живот. Напомня на хората да си помагат един на друг. Подрежда чакрите и може да бъде използван за тяхното изобразяване - всеки цвят е подходящ за специфична чакра. Този камък стимулира шаманските видения и възстановяването на сънища..

Ясписът е известен като камък на грижовността. Той помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост. Използван за лечение, обединява всички аспекти на вашия живот. Напомня на хората да си помагат един на друг. Подрежда чакрите и може да бъде използван за тяхното изобразяване - всеки цвят е подходящ за специфична чакра. Този камък стимулира шаманските видения и възстановяването на сънищата. Осигурява защита и заземява енергиите в тялото. Абсорбира негативната енергия, прочиства и подрежда чакрите спрямо аурата. Ясписът уравновесява ин и ян и хармонизира физическото, емоционалното и менталното тяло с ефирния свят. Той премахва електромагнитното и другите замърсявания в околното пространство. В психологическо отношение ясписът носи решителност във всички начинания. Внася кураж да навлезете агресивно в проблемите и насърчава почтеността. Този камък ви подкрепя по време на неизбежен конфликт.Стимулира въображението и трансформира идеите в действие.

Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор в шишенцето, затворете тапичката и поставете на врата.


Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение