Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Аромалампа с минерали от калцит

Аромалампа с минерали от калцит

  • 16.39лв.
  • Модел: aromalamp&minerals
  • Наличност: В наличност

Начини на приложение: 1. Извадете аромолампата от кутията. Поставете в горната част минералите. Запалете свещта и поставете в отвора предназначен за нея. Вземете избраното от вас етерично масло и накапете 4,5 капки върху камъните. След като минерала се нагрее ароматът ще се разнесе в помещението.2. В случайте когато не желаете да използвате минерала. Извадете аромолампата от кутията. На..

Начини на приложение:1. Извадете аромолампата от кутията. Поставете в горната част минералите. Запалете свещта и поставете в отвора предназначен за нея. Вземете избраното от вас етерично масло и накапете 4,5 капки върху камъните. След като минерала се нагрее ароматът ще се разнесе в помещението.


2. В случайте когато не желаете да използвате минерала. Извадете аромолампата от кутията. Налейте в горнота част вода. Запалете свеща и поставете в отвора предназначен за нея. Вземете избраното от вас етерично масло и накапете 4,5 капки върху водата. След като водата се нагрее ароматът ще се разнесе в помещението.


 Въздействие на менерала:

Калцитът е мощно усилващо и пречистващо енергията средство. Наличието на калцит в стаята гони негативните енергии от околното пространство и повишава вашата собствена. В рамките на тялото той премахва застоялата енергия. Цветовият му спектър прочиства физическото и ефирното тяло. Той е активен кристал, ускоряващ развитието и растежа, а също и духовен камък, свързан с по- висшето съзнание, улесняващ разкриването на висши мисли и физически способности. Във физиологично отношение калцитът свързва чувствата с интелекта, създавайки емоционална интелигентност. Този кристал има особено позитивен ефект в случаи на загубена надежда и мотивация. Бори се с мързела, подсилвайки енергията на всички нива. В ментално отношение калцитът успокоява мозъка, учи на проницателност и аналитичност, стимулира прозренията и усилва паметта. Той спомагаза разпознаването на важната информация и запомнянето и. Кристалът ви дарява със способността да превръщате идеите в действия. Полезен е за улесняване на учебния процес. Калцитът облекчава емоционалния стрес и го заменя със спокойствие.Той е стабилизиращ камък, усилващ вярата в собствените възможности и способността за преодоляване на спънките.

Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


Композиции от етерични масла който може да използвате:

Енерджи Композиция от 100% чисти етерични масла! Съ

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение