Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Масло от звездовиден анасон -ILLICIUM VERUM FRUIT OIL - 100% чисто етерично масло

Масло от звездовиден анасон -ILLICIUM VERUM FRUIT OIL - 100% чисто етерично масло

  • 5.19лв.
  • Модел: Star Aniseed oil
  • Наличност: В наличност

От древни времена анасонът се използва като подправка и ароматизатор . Специфичният му аромат се дължи на ароматното съединение анетол  В Индия и някои други страни, анасон се използва и като освежител за устата. Полезните свойства на звезден анасон са известни отдавна в древен Египет, Гърция и Рим. Доказано е, че звездният анасон притежава мощни антибактериални свойства. Маслото е бог..


От древни времена анасонът се използва като подправка и ароматизатор . Специфичният му аромат се дължи на ароматното съединение анетол  В Индия и някои други страни, анасон се използва и като освежител за устата. Полезните свойства на звезден анасон са известни отдавна в древен Египет, Гърция и Рим. Доказано е, че звездният анасон притежава мощни антибактериални свойства. Маслото е богато на антиоксиданти които могат да предпазват от образуването на вредни свободни радикали. Маслото повишава еластичността на кожата и възвръща нейния младежки вид Съдържа вещества като Витамин С, Линалолова киселина, шикиминова киселина и анетол.

 

Начин на употреба:

Масаж: на 100 ml. базово масло / бадем, авокадо, кайсия, гроздови семена/ по 20 капки масло Звезден анасон. След нонасяне върху кожата в продължение на 1-2 минути, има усещане за изтръпване и студенина.

Обогатяване на шампоан и маска за коса:  укрепва косата, против пърхот: да се добавят към 100 ml шампоан или маска 10,15 капки звезден анасон.

Жабурене: при лош дъх, за профилактика-на 100 ml. вода 3 капки масло звезден анасон.

Аромалампа: дезодориращо-5,6 капки масло звезден анасон.

Аромамедальон: 1,2капки масло звезден анасон.

Арома спрей: дезодориращ - 15-20 капки масло звезден анасон в 250ml. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода!

Противопоказно за  бременни, кърмачки,  деца, хора с индивидуална непоносимост към чаено дърво.

Не се приема вътрешно!

Опаковка: стъклен флакон 10 ml.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение