icon

Домът на Етеричните масла без които не можем.

Дългогодишен опит в производство на изцяло чисти масла

+359 32 210 820

4000 Пловдив,
България

img
img
img
img

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА - НАТУРАЛЕН КРИСТАЛ- АРОМАМЕДАЛЬОН

  • Марка : Ривана
  • (4.5)
  • ID : Durvo-na-jivota-medalion

18.00лв.

- Налично

  • Бонус точки:

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА - НАТУРАЛЕН КРИСТАЛ- АРОМАМЕДАЛЬОН :

Авантюринът е много позитивен камък на просперитета. Носеният авантюрин абсорбира електромагнитното замърсяване. Залепен за мобилен телефон, предпазва oт неговите излъчвания. Обезврежда негативните ситуации и ги преобръща. Психологически авантюринът укрепва лидерските качества и решимостта, увеличава съпричастността и съчувствието, окуражава постоянството. Може да ви върне в миналото, за да откриете източника на неразположение. Стабилизира ума, стимулира възприятието и креативността. Открива алтернативи и възможности, особено ако са представени от други хора. Този кристал свързва интелектуалното с емоционалното тяло. Успокоява гнева и раздразнението. Стимулира емоционалното възстановяване и дава възможност да живееш със сърцето си. В духовно отношение предпазва сърдечната чакра, като пази сърдечната енергия.


Аметистът е изключително мощен и защитен камък с висока духовна вибрация. Предпазва от психическа атака, преобразувайки енергията в любов. Аметистът блокира геопатогенния стрес и негативните енергии в околното пространство. Чистотата му усилва висшите състояния на съзнанието и медитацията. Аметистьт притежава силни лечебни и пречистващи свойства и издига усета за духовност. Когато медитирате, отвръща мислите от земното в посока спокойствието и по-дълбокото познание. На ментално равнище помага да преодолеете разсеяността, да се фокусирате и да контролирате способностите си. Подкрепя възприемането на нови идеи и обвързва причина и следствие. Този камък благоприятства процеса на вземане на решение, като вдъхва здрав разум и духовни проникновения и помага те да се приложат на практика. Усилва паметта и подобрява мотивацията, способства да си поставите по-реалистични цели. Аметистът балансира върховете и спадовете, улеснява емоционалното фокусиране, разсейва гнева, яростта, страха и безпокойството, Облекчавайки мъката и тъгата, помага за преодоляване на загуба. Аметистът е един от най-духовните камъни; укрепва любовта към божественото, предлага прозрения за истинския му характер.


Ясписът е известен като камък на грижовността. Той помага при стрес и носи спокойствие и чувство за цялост. Използван за лечение, обединява всички аспекти на вашия живот. Напомня на хората да си помагат един на друг. Подрежда чакрите и може да бъде използван за тяхното изобразяване - всеки цвят е подходящ за специфична чакра. Този камък стимулира шаманските видения и възстановяването на сънищата. Осигурява защита и заземява енергиите в тялото. Абсорбира негативната енергия, прочиства и подрежда чакрите спрямо аурата. Ясписът уравновесява ин и ян и хармонизира физическото, емоционалното и менталното тяло с ефирния свят. Той премахва електромагнитното и другите замърсявания в околното пространство. В психологическо отношение ясписът носи решителност във всички начинания. Внася кураж да навлезете агресивно в проблемите и насърчава почтеността. Този камък ви подкрепя по време на неизбежен конфликт.Стимулира въображението и трансформира идеите в действие.

Планинския кристал е най-силното средство за усилване на лечебното и енергийното въздействие на планетата благодарение на уникалната си кристална форма. С находища по целия свят, той абсорбира, съхранява, излъчва и регулира енергия и е много полезен за освобождаването и. Според показаното с камерата на Кирлиан, ако държите планински кристал в ръка, биомагнитното ви поле се увеличава двукратно. Той засилва действието на кинезиологията и предпазва от радиация. Планинския кристал генерира електромагнетизъм и отблъсква статичното електричество. Кристалът работи на вибрационно ниво, хармонизиран със специфичните енергийни изисквания на човешките нужди от лечение или от духовна активност. Той довежда енергията до най-доброто и възможно състояние, връщайки я до положението и отпреди появата на неразположението. Всеки възможен цвят, планинският кристал работи на всички нива на битието. Съхранявайки информация като природни компютри, тези кристали са духовната библиотека, която чака да бъде разгледана. Използван при медитация, кристалът филтрира разсейващите фактори. Страхотен като средство за съхранение на енергия.


Цитринът е силно средство за очистване и възстановяване, тъй като носи силата на Слънцето. Това е изключително благотворно действащ камък, загряващ, зареждащ с енергия и креативност. Той е от кристалите, които никога нямат нужда от пречистване. Камъкът абсорбира, преобразува, разсейва и заземява негативната енергия и по тази причина е изключително предпазващ околното пространство. Цитринът зарежда с енергия всяко жизнено ниво. Като защитник на аурата действа като система за ранно предупреждение, така че да може да се вземат предпазни мерки. Той притежава способността да пречиства чакрите особено пъпната и сльнчевия сплит, активира и теменната, като отваря път за интуицията. Цитринът пречиства и балансира и ефирното тяло, подреждайки го спрямо физическото. Цитринът е един от камъните на благополучието. Този изпълнен с динамика камък учи как да показваме и привличаме богатство и просперитет, успех и всякакви добри неща. Той има властта да дава радост на всички, които могат да я видят. Мрачното настроение и негативността нямат място около цитирина. Полезен е за изясняване на групови или семейни недоразумения. Психологически цитринът повишава себеуважението и самоувереността и премахва деструктивните тенденции. Укрепва индивидуалността, повишава мотивацията, активира креативността и окуражава себеизразяването. Той ви помага да развиете позитивно отношение и да гледате на бъдещето с оптимизъм - да се носите напред по течението, вместо да плувате в застоялата вода на миналото. Камъкът повишава радостта от нови преживявания и насърчава разглеждането на всяко възможно решение, докато не откриете най-доброто. В ментално отношение цитринът усилва концентрацията и събужда разума. Отлично средство за преодоляване на депресия, страхове и фобии. Той повишава вътрешното спокойствие, така че да се даде предимство на мъдростта. Този камък събужда висшият разум. Носенето на украшение с цитрин помага за преодоляване на трудностите при изразяване на мислите и чувствата в речева форма. По отношение на емоциите цитринът подчертава радостта ви, избавя от негативните ви черти, страхове и чувства в най-дълбока степен. Камъкът помага да канализирате емоциите и да останете в емоционално равновесие. Цитринът е перфектният камък за зареждане и презареждане с енергия.

Лазуритът отваря третото око и балансира гърлената чакра. Стимулира просвещаването, помага при психоаналитична работа върху сънищата и увеличава психичните способности, подпомага духовното пътуване и стимулира личната и духовната сила. Камъкът бързо освобождава от стреса и носи дълбоко чувство за покой. Притежава голяма виталност и е ключ към постигане на духовно просвещение. Лазуритът представлява предпазващ камък. Той разпознава психичната атака, блокира я и връща енергията към нейния източник. Учи на силата на изречената дума и може да премахне клетвите или дисбаланса, причинен от неизречени в миналото думи. Камъкът хармонизира физическото, ментално, емоционална и духовно ниво. Липсата на хармония между тях може да доведе до депресия, неразположение и загуба на целта. Лазwритът насърчава поемането на отговорност за собствения живот. Разкрива вътрешната истина, окуражава самоосъзнаването и позволява себеизразяването без задръжки и компромиси. Ако потисканият гняв създава блокажи в гърлото или в комуникацията, лазуритът го освобождава. Лазуритьт е мощен катализатор на мисловен процес. Усилва креативността чрез настройването и към първоизточника. Помага ви да се изправите срещу истината, където и да я намерите, и да приемете това, на което ви учи. Кристалът помага за изразяване на собственото мнение и изглажда противоречия.


Карнеолът ви свързва със земята и ви държи в реалността. Стабилизиращ камък с висок енергиен заряд, той е отличен за възстановяване на жизнеността и мотивацията и за стимулиране на креативността. Полезен е за театрални занимания. Карнеолът притежава способността да прочиства другите камъни. Той дава кураж, провокира благоприятни житейски възможности, разсейва апатията и мотивира за успех в бизнеса и другите сфери. Карнеольт е полезен за преодоляване на обида от всякакъв характер. Това е камъкът, който ви помага да вярвате в себе си и в своите възприятия. Той отвежда до дъното на това, което ви разгневява, преодолява отрицателните настроения и окуражава непоколебимостта. В ментално отношение карнеолът подобрява аналитичните способности изчиства възприятията. Емоционално този кристал е силно предпазно средство срещу завист, ярост, негодувание ваше или на други хора. Той успокоява гнева и пропъжда емоционалната негативност, заменяйки я с любов към живота. Карнеолът в близост до входната врата събира предпазни сили и приканва благополучието в дома.Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор върху медальона изчакайте да се абсорбира маслото от минерала и го поставете на врата.


Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.Катерина-May 12, 2022

“Благодаря ви ❤️ днес получих моята пратка комбинираните масла са чудесни също така останах мн мн мн доволна от аромалампата. Ефекта е уникален от комбинацията. Перфектно е всичко"

Цветелина-June 17, 2022

“Етеричното масло е страхотно, повлия добре както на кожата ми, така и на въздуха в стаята."

Симона-May 28, 2022

“Това етерично масло е повече от страхотно. освен че може да се ползва за тяло (втриване с масаж), може да се използва и за ароматизатор, като капнете по 2 или 3 капки около леглото на спалнята, примерно. Пробвайте и много ще ви хареса. Като цяло ментата си е ТОП. Също може да се ползва и са коса."

Добави ревю

Всички полета означени * са задължителни *