icon

Домът на Етеричните масла без които не можем.

Дългогодишен опит в производство на изцяло чисти масла

+359 32 210 820

4000 Пловдив,
България

img
img
img
img

ВАНА - КОМПОЗИЦИЯ ОТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

7.46лв.

- Налично

  • Бонус точки:58

ВАНА - КОМПОЗИЦИЯ ОТ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА :

Композиция от 100% чисти етерични масла.

 

Състав: етерични масла от лимон, мента, лавандула и розмарин.

Съставки ( INCI ): Citrus lеmon oil, Mentha arvensis herb oil, Lavandula angostifolia flower oil, Rosmarinus officinalis oil,  linalool, geraniol, limonene, citral, eugenol,d-limonen.


Ваната е един от най-приятните начини да се насладим на действието на етеричните масла. Когато вземаме вана маслото попада в организма едновременно чрез вдишване и чрез кожата.

Композицията от етерични масла за „Вана“ помага да се намали умората и напрежението натрупани през работния ден. Освобождава от тревожност и стрес, подобрява настроението като повдига духа.

 

Начин на употреба:

Вана: 1-ви вариант: 6,8 капки композиция „Вана”се разтварят в 50 грама мляко и се добавят във водата на ваната. Маслото се дисперсира добре във водата и се поема от кожата на цялото тяло.

2-ри вариант: 6,8 капки композиция „Вана” се капва директно във водата, след като ваната е напълнена. Разбъркайте добре маслото във водата. След излизане от ваната тялото не се подсушава веднага, за да може маслото да се поеме от кожата. Температурата на водата: около 37 градуса по Целзий.


Противопоказно за лица с индивидуална непоносимост към етерични масла от лавандула, лимон, мента и розмарин.

Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода!

Не се приема вътрешно!

Забележка: Информацията изложена в сайта има опознавателен характер.

Опаковка: стъклен флакон 10 ml.

 

Катерина-May 12, 2022

“Благодаря ви ❤️ днес получих моята пратка комбинираните масла са чудесни също така останах мн мн мн доволна от аромалампата. Ефекта е уникален от комбинацията. Перфектно е всичко"

Цветелина-June 17, 2022

“Етеричното масло е страхотно, повлия добре както на кожата ми, така и на въздуха в стаята."

Симона-May 28, 2022

“Това етерично масло е повече от страхотно. освен че може да се ползва за тяло (втриване с масаж), може да се използва и за ароматизатор, като капнете по 2 или 3 капки около леглото на спалнята, примерно. Пробвайте и много ще ви хареса. Като цяло ментата си е ТОП. Също може да се ползва и са коса."

Добави ревю

Всички полета означени * са задължителни *