icon

Домът на Етеричните масла без които не можем.

Дългогодишен опит в производство на изцяло чисти масла

+359 32 210 820

4000 Пловдив,
България

img
img
img
img

МАСЛО ОТ ЗВЕЗДОВИДЕН АНАСОН, 10 МЛ

5.20лв.

- Налично

  • Бонус точки:

МАСЛО ОТ ЗВЕЗДОВИДЕН АНАСОН, 10 МЛ :

100% чисто етерично масло

 

От древни времена анасонът се използва като подправка и ароматизатор . Специфичният му аромат се дължи на ароматното съединение анетол  В Индия и някои други страни, анасон се използва и като освежител за устата. Полезните свойства на звезден анасон са известни отдавна в древен Египет, Гърция и Рим. Доказано е, че звездният анасон притежава мощни антибактериални свойства. Маслото е богато на антиоксиданти които могат да предпазват от образуването на вредни свободни радикали. Маслото повишава еластичността на кожата и възвръща нейния младежки вид Съдържа вещества като Витамин С, Линалолова киселина, шикиминова киселина и анетол.

 

Начин на употреба:

 

Масаж: на 100 ml. базово масло / бадем, авокадо, кайсия, гроздови семена/ по 20 капки масло Звезден анасон. След нанасяне върху кожата в продължение на 1-2 минути, има усещане за изтръпване и студенина.

Обогатяване на шампоан и маска за коса:  укрепва косата, против пърхот: да се добавят към 100 ml шампоан или маска 10,15 капки звезден анасон.

Жабурене: при лош дъх, за профилактика-на 100 ml. вода 3 капки масло звезден анасон.

Аромалампа: дезодориращо-5,6 капки масло звезден анасон.

Аромамедальон: 1,2капки масло звезден анасон.

Арома спрей: дезодориращ - 15-20 капки масло звезден анасон в 250ml. вода, разклатете флакона и напръскайте помещението.

 

Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено на място без пряка слънчева светлина! Пазете от деца!  Преди употреба направете тест за чувствителност! При попадане в очите измийте обилно с вода!

Противопоказно за  бременни, кърмачки,  деца, хора с индивидуална непоносимост към чаено дърво.

Не се приема вътрешно!

Опаковка: стъклен флакон 10 ml.

Катерина-May 12, 2022

“Благодаря ви ❤️ днес получих моята пратка комбинираните масла са чудесни също така останах мн мн мн доволна от аромалампата. Ефекта е уникален от комбинацията. Перфектно е всичко"

Цветелина-June 17, 2022

“Етеричното масло е страхотно, повлия добре както на кожата ми, така и на въздуха в стаята."

Симона-May 28, 2022

“Това етерично масло е повече от страхотно. освен че може да се ползва за тяло (втриване с масаж), може да се използва и за ароматизатор, като капнете по 2 или 3 капки около леглото на спалнята, примерно. Пробвайте и много ще ви хареса. Като цяло ментата си е ТОП. Също може да се ползва и са коса."

Добави ревю

Всички полета означени * са задължителни *