Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Масло от Морков-10 мл- 100% Натурален продукт-Без консерванти

Масло от Морков-10 мл- 100% Натурален продукт-Без консерванти

  • 3.94лв.
  • Цена в Бонус точки: 394
  • Модел: Morkov 10
  • Бонус точки: 35
  • Наличност: В наличност

Маслото от морков е богато на бета керотин, витамини А, С, Е и D. Допринася за задържане на влагата в кожата и защитава сухата кожа от студа и вятъра. Има възстановяващии хидратиращи свойства,като противодейства на преждевременното стареене и спомага за възстановяването на кожата от увреждане. Възвръща еластичността и оставя кожата копринено мека и гладка. Подходящо е за всички видове к..

Маслото от морков е богато на бета керотин, витамини А, С, Е и D. Допринася за задържане на влагата в кожата и защитава сухата кожа от студа и вятъра. Има възстановяващии хидратиращи свойства,като противодейства на преждевременното стареене и спомага за възстановяването на кожата от увреждане. Възвръща еластичността и оставя кожата копринено мека и гладка. Подходящо е за всички видове кожа. Допринася за получава не на хубав и равномерен тен след излагане на слънце.

Начин на употреба:

 

За  кожата на лицето и тялото:  маслото се нанася на чиста кожа с масажни движения.

 

Съхранение: На тъмно и прохладно място  при температура 7 – 25 С. При неправилно съхранение гранясва. Препоръчително е до три месеца след отваряне на шишенцето, маслото да се употреби.

Не се приема вътрешно!

 

Опаковка: флакон 10ml

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение