Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Какаово Масло - 100% Натурален продукт - Без консерванти.

Какаово Масло - 100% Натурален продукт - Без консерванти.

  • 5.59лв.
  • Цена в Бонус точки: 590
  • Модел: cacao
  • Бонус точки: 53
  • Наличност: В наличност

100% натурален продукт - без консерванти Опаковка: 55 мл. Какаовото масло се извлича от какаовите зърна чрез студено пресоване, което съхранява естествените хранителни вещества. Има неустоим шоколадов аромат и точка на топене 35 °С. Разтопява се на температурата на тялото и се абсорбира веднага от кожата, създава бариера между вредното влияние на околната среда / слънце, вятър/ и кожата. Как..

100% натурален продукт - без консерванти

Опаковка: 55 мл.

Какаовото масло се извлича от какаовите зърна чрез студено пресоване, което съхранява естествените хранителни вещества. Има неустоим шоколадов аромат и точка на топене 35 °С. Разтопява се на температурата на тялото и се абсорбира веднага от кожата, създава бариера между вредното влияние на околната среда / слънце, вятър/ и кожата. Какаовото масло съдържа естествени антиоксиданти, богато е на витамин Е. От векове се използва за овлажняване и омекотяване на кожата. Маслото успокоява и хидратира кожата, помага за забавяне на признаците на стареене, предпазва от появата на бръчки и стрии при бременност, подобрява еластичността на кожата. Подходящо е за всеки тип кожа.

Какаовото масло подпомага почерняването на кожата, като и придава равномерен тен, предпазва от загубата на влага и появата на пигментни петна.

Начин на употреба:

Нанася се директно върху кожата чрез масажни движения. Маслото се втечнява бързо при досег с кожата, лесно се абсорбира, овлажнява, и придава копринен и блестящ вид.

За масаж на тяло, лице и деколте

Какаовото масло се разтапя на водна баня и към него се прибавят етерични масла по избор, в зависимост от вида масаж, който ще се прави. Нанася се по цялото тяло чрез масажни движения.

Не се приема вътрешно!

Съхранение: На тъмно и прохладно място при температура 7-25 °

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение