icon

Домът на Етеричните масла без които не можем.

Дългогодишен опит в производство на изцяло чисти масла

+359 32 210 820

4000 Пловдив,
България

img
img
img
img

Турмалин- Натурален Кристал - Аромамедальон

18.00лв.

- Налично

  • Бонус точки:

Турмалин- Натурален Кристал - Аромамедальон :

Турмалинът изчиства и преобразува плътната енергия в по-лека вибрация. Той заземява духовната енергия, прочиства и балансира всички чакри, оформя предпазно поле около тялото. Турмалинът е шамански камък, който закриля по време на ритуали. На физическо ниво камъните връщат баланса на меридианите. Психологически турмалинът помага да разберете самия себе си и другите. Помага ви да погледнете дълбоко в собственото аз, повишава самочувствието, намалява страха. Той прогонва усещането, че сте жертва, и ви дарява с вдъхновение, състрадание, толерантност и благополучие. Турмалинът е мощен духовен лечител-балансира лявото и дясното полукълба на мозъка и променя негативните мисли и нагласи в позитивни. Физически турмалинът освобождава напрежението, което го прави полезен при гръбначни изкривявания. Вътре в тялото балансира мъжката и женската енергияЖилките, разположени по дължината на турмалина, усилват енергийния поток, което го прави превъзходен за лечение повишаване на енергията и премахване на блокажите.


Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор върху медальона изчакайте да се абсорбира маслото от минерала и го поставете на врата.


Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул

Катерина-May 12, 2022

“Благодаря ви ❤️ днес получих моята пратка комбинираните масла са чудесни също така останах мн мн мн доволна от аромалампата. Ефекта е уникален от комбинацията. Перфектно е всичко"

Цветелина-June 17, 2022

“Етеричното масло е страхотно, повлия добре както на кожата ми, така и на въздуха в стаята."

Симона-May 28, 2022

“Това етерично масло е повече от страхотно. освен че може да се ползва за тяло (втриване с масаж), може да се използва и за ароматизатор, като капнете по 2 или 3 капки около леглото на спалнята, примерно. Пробвайте и много ще ви хареса. Като цяло ментата си е ТОП. Също може да се ползва и са коса."

Добави ревю

Всички полета означени * са задължителни *