Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Оникс-Ангел- Натурален Кристал - Аромамедальон

Оникс-Ангел- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 15.00лв.
  • Модел: Оникс-Ангел- Натурален Кирстал - Аромамедальон
  • Наличност: В наличност

Въздействие на минерала: Ониксът ви помага да получите духовни напътствия, като приравнява вашата с висшите енергии, тъй като той е връзката с космичната цялост. Може да ви отведе напред в бъдещето, а със способността си да придава лична сила помага да станете господар на собствената си съдба. Камъкът повишава жизнеността, устойчивостта и издръжливоста. Ониксът помага за ученето на уроците, подсил..

Въздействие на минерала: Ониксът ви помага да получите духовни напътствия, като приравнява вашата с висшите енергии, тъй като той е връзката с космичната цялост. Може да ви отведе напред в бъдещето, а със способността си да придава лична сила помага да станете господар на собствената си съдба. Камъкът повишава жизнеността, устойчивостта и издръжливоста. Ониксът помага за ученето на уроците, подсилва самоувереността и ви насърчава да се чувствате спокоини в средата си. Той е потаен камък, който насърчава следването на собствените планове. Ониксът може да се използва за лечение на стари чувства на скръб и тъга. Психологически ониксът разпознава и обединява вашата двойствена природа. Той носи безценния дар
на мъдростта и уравновесява ин и ян в рамките на тялото.

Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор върху медальона изчакайте да се абсорбира маслото от минерала и го поставете на врата.Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение