Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Карнеол- Натурален Кристал - Аромамедальон

Карнеол- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 15.00лв.
  • Модел: стъклен флакон с минерал Карнеол
  • Наличност: В наличност

Карнеолът ви свързва със земята и ви държи в реалността. Стабилизиращ камък с висок енергиен заряд, той е отличен за възстановяване на жизнеността и мотивацията и за стимулиране на креативността. Полезен е за театрални занимания. Карнеолът притежава способността да прочиства другите камъни. Той дава кураж, провокира благоприятни житейски възможности, разсейва апатията и мотивира за успех в би..

Карнеолът ви свързва със земята и ви държи в реалността. Стабилизиращ камък с висок енергиен заряд, той е отличен за възстановяване на жизнеността и мотивацията и за стимулиране на креативността. Полезен е за театрални занимания. Карнеолът притежава способността да прочиства другите камъни. Той дава кураж, провокира благоприятни житейски възможности, разсейва апатията и мотивира за успех в бизнеса и другите сфери. Карнеолът е полезен за преодоляване на обида от всякакъв характер. Това е камъкът, който ви помага да вярвате в себе си и в своите възприятия. Той отвежда до дъното на това, което ви разгневява, преодолява отрицателните настроения и окуражава непоколебимостта. В ментално отношение карнеолът подобрява аналитичните способности изчиства възприятията. Емоционално този кристал е силно предпазно средство срещу завист, ярост, негодувание ваше или на други хора. Той успокоява гнева и пропъжда емоционалната негативност, заменяйки я с любов към живота. Карнеолът в близост до входната врата събира предпазни сили и приканва благополучието в дома.


Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор в шишенцето, затворете тапичката и поставете на врата.


Дължина на връзката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение