Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Галенит - Натурален Кристал - Аромамедальон

Галенит - Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 15.00лв.
  • Модел: стъклен флакон с минерал Галенит
  • Наличност: В наличност

Галенитът е камъкът на хармонията, внасящ равновесие на всички нива и хармонизиращ физическото, ефирното и спиритуaлното измерение. Той е заземяващ камък - задържащ и балансиращ, помага на холистичното лечение, идеален е за лекари, хомеопати и билкари. Кристалът насърчава задълбочаването на изследването и процеса на експериментиране. Отваря разума, разширява кръгозора и разсейва самоналаганит..

Галенитът е камъкът на хармонията, внасящ равновесие на всички нива и хармонизиращ физическото, ефирното и спиритуaлното измерение. Той е заземяващ камък - задържащ и балансиращ, помага на холистичното лечение, идеален е за лекари, хомеопати и билкари. Кристалът насърчава задълбочаването на изследването и процеса на експериментиране. Отваря разума, разширява кръгозора и разсейва самоналаганите ограничаващи убеждения от миналото.


Начин на употреба:  Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор в шишенцето, затворете тапичката и поставете на врата.


Дължина на връзката: 40 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката са илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение