Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Аметист- Натурален Кристал - Аромамедальон

Аметист- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 21.90лв.
  • Модел: Шишенце от минерал Аметист
  • Наличност: В наличност

Аметистът е изключително мощен и защитен камък с висока духовна вибрация. Предпазва от психическа атака, преобразувайки енергията в любов. Аметистът блокира геопатогенния стрес и негативните енергии в околното пространство. Чистотата му усилва висшите състояния на съзнанието и медитацията. Аметистьт притежава силни лечебни и пречистващи свойства и издига усета за духовност. Когато медитирате, ..

Аметистът е изключително мощен и защитен камък с висока духовна вибрация. Предпазва от психическа атака, преобразувайки енергията в любов. Аметистът блокира геопатогенния стрес и негативните енергии в околното пространство. Чистотата му усилва висшите състояния на съзнанието и медитацията. Аметистьт притежава силни лечебни и пречистващи свойства и издига усета за духовност. Когато медитирате, отвръща мислите от земното в посока спокойствието и по-дълбокото познание. На ментално равнище помага да преодолеете разсеяността, да се фокусирате и да контролирате способностите си. Подкрепя възприемането на нови идеи и обвързва причина и следствие. Този камък благоприятства процеса на вземане на решение, като вдъхва здрав разум и духовни проникновения и помага те да се приложат на практика. Усилва паметта и подобрява мотивацията, способства да си поставите по-реалистични цели. Аметистът балансира върховете и спадовете, улеснява емоционалното фокусиране, разсейва гнева, яростта, страха и безпокойството, Облекчавайки мъката и тъгата, помага за преодоляване на загуба. Аметистът е един от най-духовните камъни; укрепва любовта към божественото, предлага прозрения за истинския му характер.


Начин на употреба: Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор в шишенцето, затворете тапичката и поставете на врата.


Дължина на връзката: 40 см.


ГРИЖИ ЗАМИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ
Преди употреба е необходимо минералът да се измие. Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй катотя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол


*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение