Офис тел./факс: 032/ 210 820

  • Амазонит- Натурален Кристал - Аромамедальон

Амазонит- Натурален Кристал - Аромамедальон

  • 15.00лв.
  • Модел: стъклен флакон с минерал Амазонит
  • Наличност: В наличност

Амазонитът притежава силно филтриращо действие. На физическо равнище блокира геопатогенния стрес, абсорбира лъченията на микровълнови фурни и клетъчни телефони и предпазва от електромагнитно замърсяване. Затова трябва да се постави между вас и източника на замърсяване. На ментално равнище филтрира преминаващата през мозъка информация и я комбинира с интуицията. Той е силно облекчаващ камък. У..

Амазонитът притежава силно филтриращо действие. На физическо равнище блокира геопатогенния стрес, абсорбира лъченията на микровълнови фурни и клетъчни телефони и предпазва от електромагнитно замърсяване. Затова трябва да се постави между вас и източника на замърсяване. На ментално равнище филтрира преминаващата през мозъка информация и я комбинира с интуицията. Той е силно облекчаващ камък. Успокоява мозъка и нервната система, синхронизира физическото тяло с ефирното. Балансира мъжките и женските енергии и много аспекти на личността. Амазонитът помага да видите двете страни на даден проблем или различните гледни точки. На емоционално равнище амазонитът облекчава емоционални травми, премахва притеснението и страха, прогонва негативната енергия и раздразнението. Самият камък помага да се покаже универсална любов. Амазонитът помага за отваряне на сърдечната и гърлената чакра, за да засили комуникацията в любовните отношения. Отваря третото око и засилва интуицията.


Начин на употреба: Капнете 1,2 капки етерично масло по ваш избор в шишенцето, затворете тапичката и поставете на врата


Дължина на верижката: 45 см.


ГРИЖИ ЗА МИНЕРАЛИТЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ:

Преди употреба е необходимо минералът да се измие.Минералите може да се държат под течаща вода, да се потопят в подсолена вода. Ако оставите кристал на слънчева или лунна светлина за няколко часа, също можете да го заредите, в случай че този камък не избледнява на слънце. Ронливите кристали или агломератите може да се оставят в морска или каменна сол за една нощ. След това внимателно изчеткайте всяка частичка сол, тъй като тя може да повреди повърхността, особено във влажна среда. Някои кристали притежават способността да пречистват други кристали. Дръжте карнеол в торбичка с други минерали и никога няма да има нужда да ги пречиствате по друг начин.


Източник на публикуваната информация – Енциклопедия на кристалите от Джуди Хол*Снимката е илюстративна, ще получите този или подобен на него артикул.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение